Mobila , Povesti si Gubele. caseta 2

ador surprizele . sunt momentele acelea in care vocea se ascunde  , irisul prinde culoare iar sufletul se dilata . ei.. asta daca e o surpriza placuta. atunci sti ca persoana surprinzatoare (cea care prinde surpriza si ti-o ofera cu drag) este una dintre cele cu care imparti simpatie , si asta e ca un ceai cald pentru suflet.

recunosc totusi ca cele mai multe surprize mi le fac singur, chiar daca ma simt la fel ca si cum as incerca sa ma gadil singur. deobicei imi cumpar hartie pentru dulapul meu , haine pentru cartea mea. carte care e mai mult un jurnal , un album de fotografii. putini pantaloni , multe camasi , cateva tricouri si toate cu povestea lor . binenteles , nu umblu cu haine albastrite de cerneala , dar fiecare este un intreg set de aduceri-aminte , un album de "mai tii minte...?". 
  Camasi pentru orice ocazie , camasi de iarna , camasi de vara , camasi cu cravata , fara cravata , multe camasi cu multe carouri , putine camasi in culori "picante" pentru ochi , camasi largi pentru plimbari pe dealuri in care poti usor dansa cu vantul de primavara , camasi stramte care te strang de gat la interviuri pe care te razbuni in functie de rezultat si binenteles , tricouri. da , tricourile colorate de anotimpuri care se ascund in spatele camasilor , timide , mai ales cand e frig , fiindca altfel te trezesti cu pielea de gaina iar altfel nu se poate. in cele din urma cei despre care se pot scrie romane autobiografice , pantalonii. blugi care inca miros a mare , pantaloni in carouri portocalii cu pete mari si verzi de iarba ... 


si parca tot mai frumoasa ar fi lumea fara haine. 

0 Response to "Mobila , Povesti si Gubele. caseta 2"

Trimiteți un comentariu