Insurat cu mancarea




m-as putea culca si m-as putea trezi cu mancarea. nu , cu siguranta nu sunt obez , chiar viceversa ar spune unii , oricum , ma simt bine asa cum sunt. totusi ma vad insurat cu mancarea. 
daca n-as avea profesia pe care am ales-o , probabil as fi bucatar ... sau nu , nu , brutar sau ...patiser? 
    ce frumos ar fi sa am o casa cu etaj aproape de mijlocul orasului cu o Mic-dejunerie la parter. da, o Mic-dejunerie in care sa se stranga oameni dimineata , in pijamale cu linii sau flori , cu papuci de casa colorati sau chiar in picioarele goale , cu somnul in gene si cu ziarul in mana , unde sa isi poata lua oua prajite , salate , cafele , sucuri , lapte, cereale , ceaiuri , croissante , paine prajita , unt , dulceturi si tot ce mai trece prin cap .fetele adormite trebuie trezite! 
adevarul e ca acum toti uita de micul dejun si zboara spre servici cu o cafea in mana , cu ziarul sub brat , cu cearcane in ochi si cu ceasul la vedere. nuu , sigur no sa mearga. ar fi frumos totusi sa ma pot trezi cu mirosul de paine proaspata si biscuiti cu ciocolata sub nas , atunci zilele ar incepe si mai bine. 



ce zici de un restaurant? un restaurant sigur ar fericii multe stomace in miezul zilei. un Acastaurant , un loc in care mananci ce iti place , indiferent de gusturi , in care comanda sa vina cat de repede vrei tu , in care nu trebuie sa primesti o nota si totusi un loc in care sa nu mananci singur. 
  un loc in care primesti propriul tau aragaz, si toate ingredientele de care ai nevoie. da, asta sigur ar merge. infometatii isi fac cumparatorile , apoi vin cu ele direct la Acastaurant. la Acastaurant ai putea organiza tot felul de mese, o cina romantica , masa de craciun cu toate familia , cu toate familiile defapt , pranzul cu colegii ... eh , orice masa , ce mai? 



0 Response to "Insurat cu mancarea"

Trimiteți un comentariu